Skådespelare och andra medverkande

KALLE LINDSTRÖM

Kalle Lindström spelar rollen som Kenneth Bjurström.kalle

Kalle Lindström flyttade från Växjö till Halmstad för några år sedan. Han har sedan dess spelat teater i såväl Kulturhuset som på Slottet.

Du kommer från Växjö. Hur och varför hamnade du i Halmstad?

- Det var på grund av arbetet, jag fick jobb som grafisk formgivare på AJ-produkter i Hyltebruk. I början pendlade jag, men för sex år sedan flyttade min fru och jag hit.

Både Växjö och Halmstad är ju residensstäder och har ungefär lika många invånare. Hur yttrar sej skillnaderna?

- Framför allt somrarna! Invånarna flyr ju Växjö på sommaren, i Halmstad är det tvärtom, stan får ju dubbelt så många människor. Sen har du närheten till havet, ett skönt klimat, ja, vi trivs i alla fall.

Och om man tittar specifikt på kultur- och teaterlivet?

- Svår fråga. Det är ett bra kulturliv i Växjö också. Där finns utomhusteater på sommaren, stående musikaluppsättningar på höstarna, lokalrevyer. Det kanske händer lite mer i Halland och Halmstad, men Växjö står sej bra. I alla fall jag har fått mitt lystmäte både i Växjö och Halmstad.

Hur betraktar du dej själv, normal, överviktig eller fet?

- Jag är överviktig. Egentligen skulle jag vilja bli av med  10 kilo. Men nu har jag fått order om att hålla vikten inför den här rollen.

Har du bantat någon gång?

- Jag har hållit på rätt länge. Och lyckats gå ner lite. Jag är duktig på motion men dålig när det gäller kosten.

Vilka metoder har du använt?

- Jag har kört rätt halvhjärtat. När jag har gått in för det fullt ut så fungerade Viktväktarna bra. Men sen kom semestern....
Sen har jag provat Atkins. Det fungerade inte så bra för mej.

Kommer du att banta när musikalen Fett spelat färdigt?

- Jag tror det. Lite halvhjärtat i alla fall. Jag har en liten piska i Göteborgsvarvet. Jag har sprungit två år i rad. Ska jag förbättra min tid måste jag nog gå ner lite mer i vikt.